Campanie selectie voluntari

Au fost selectati un  numar de 20 de voluntari care se vor implica în activitatile destinate copiilor si 10 voluntari care doresc sa desfasoare alte tipuri de activitati (administrative, de promovare, fundraising, aplicare chestionare).

Criteriile de selectie a celor 20 de voluntari sunt urmatoarele: vârsta cel putin 15 ani, cu domiciliul în comuna Trusesti, cu disponibilitatea de a se implica in proiect si de a respecta programul stabilit, cunostinte bune de limba romana si matematica, participarea la sesiunile de instruire derulate în cadrul proiectului. Ca instrumente au fost utilizate: fisa de înscriere, fisa postului, contract de voluntariat.

Cei 10 voluntari pentru activitati administrativesi promovare  au fost selectati în functie de preferintele lor, experienta ( unii elevi au mai fost implicati în anumite activitati de tip organizatoric în cadrul unor proiecte desfasurate în liceu).

Cei 20 de voluntari vor participa la trei sesiuni de formare: Comunicare si lucru în echipa Initiere în tehnici creative: tehnica servetelului, tehnica quilling  si tehnica realizarii de bijuterii hand made  si Metode si tehnici în lucru cu copii- activitati de mentorat si jocuri socioeducative.